Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

In de prachtige groene woonwijk Westlaren staat deze keurige twee onder één kapwoning met 3 slaapkamers, gelegen op een hoekperceel van 301 m2 met vrijstaande stenen berging en een garagebox.

In de nabijheid van meerdere scholen, sportvelden, evenals het subtropisch zwembad
Bovendien ligt de wijk gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar Groningen en Assen. Deze zijn voor forensen en studenten uitstekend te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Nadat je binnen bent gekomen via de entree met toilet, handige trapkelder en trapopgang naar de eerste verdieping, kom je in de dichte eenvoudige keuken met een gaskookplaat en afzuigkap.
De deur in de keuken geeft zowel toegang naar de zonnige woonkamer als naar de tuin. De woonkamer en keuken zijn eenvoudig tot één living te realiseren.
De vrijstaande stenen berging staat in het verlengde van de keuken. In de heerlijke besloten achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is het prima vertoeven, ook in de avondzon.
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

Op de eerste verdieping tref je de overloop en 3 slaapkamers aan. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer heeft een douche en een wastafelmeubel
In de 4e ruimte vind je de witgoedaansluiting en een vaste kast, deze ruimte was voorheen een slaapkamer en kan uiteraard ook weer functioneel gemaakt worden als 4e slaapkamer.

Via een vlizotrap bereik je de zolder.


Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden.
Niet te vergeten dat er voor recreanten veel te doen is in de buurt, zoals het Zuidlaardermeer en de Drentsche Aa (beschermd natuurgebied).

Kom kijken, het is echt de moeite waard.
Dit huis is zeer goed onderhouden.

Algemeen
Bouwjaar
1966
Schuur/berging
aangebouwd steen
Maten
Inhoud
325 m3
Woonoppervlakte
80 m2
Overige oppervlakte
5 m2
Oppervlakte buitenruimtes
1 m2
Perceel oppervlakte
301 m2
Isolatievormen
Isolatievorm
dubbel glas