Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Dit zeer aantrekkelijke 2 kamer-appartement op de 1e verdieping met berging ligt in het wooncomplex 'Everswolde' nabij het centrum van Zuidlaren.
Het zonnig appartement met balkon ligt op het zuiden en op niveau van de recreatieruimte met enige fitness apparaten en vergaderruimte. Tevens dichtbij de lift. Doordat het balkon op het zuiden ligt, kan je de hele dag genieten van de zon.
Eén verdieping hoger kunt u biljarten en in de souterrain is een algemene wasruimte, waar een aantal wasmachines staan.
Het is inmiddels wel bekend dat Zuidlaren een fantastisch dorp is om te wonen. De meeste inwoners blijven het liefst in dit dorp wonen, omdat het een gezellig winkelbestand heeft, een fijne bevolking is en veel natuurgebied rondom.

De entree heeft een trap en lift naar de bel-etage. Vervolgens zijn de 1e en 2e verdieping ook via de trap of lift te bereiken. Er is een video- intercomsysteem aanwezig, dus veilig.
Het uitzicht is geweldig vanuit het appartement met uitzicht over groot gazon met bomen rondom.
Zowel het balkon als de woonkamer zijn voorzien van buitenzonwering.
De dichte keuken is eenvoudig, maar functioneel. De woonkamer en keuken kúnnen samengevoegd worden, zodat er één grotere ruimte ontstaat.
Er is één lichte slaapkamer aanwezig met doorgang naar de badkamer. Deze is voorzien van een ruime douche, wastafel en toilet.
Voorschot voor het gasverbruik bedraagt ca. € 50,- per maand. Het ligt op het zuiden, dus gunstig en ieder appartement heeft een individueel systeem voor verbruik.
De entreekosten zijn bij aanschaf van een 2 kamer appartement € 2500,-.
De nieuwe bewoner moet worden toegelaten door de VVE en wordt dan automatisch lid.

Voor meer informatie over het wonen in serviceflat "Everswolde" verwijzen wij u naar de website van Everswolde met daarop de meest recente informatie: www.everswolde.nl

Algemeen
Bouwjaar
1971
Schuur/berging
inpandig
Maten
Inhoud
183 m3
Woonoppervlakte
57 m2
Oppervlakte buitenruimtes
6 m2