Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Wonen in het centrum van het prachtig dorp Zuidlaren met uitzicht over de brink en in de nabijheid van het bos, uiteraard alle winkels, diverse scholen, sportfaciliteiten en een uitstekende busverbinding met bijvoorbeeld Assen en Groningen.
Let wel: kadastraal wordt het huidig perceel bij verkoop verdeelt in 2 percelen, waarbij u bij deze woning moet denken aan een grootte van ca. 330 m2.
De woning is gesitueerd aan een brink waar traditiegetrouw een paar keer per jaar de schapen het gras kortwieken.
Deze woning is wel gedateerd en behoeft ook wel enig onderhoud, maar omdat de locatie zo interessant is, levert u dit financieel direct positief resultaat op.
Met 5 slaapkamers, waarvan één op de begane grond ( nu kantoor ) krijgt u een volwaardige woning.
De verharde tuin is besloten en de garageboxen erachter worden voor particuliere stalling gebruikt.

Via de entree/hal, incl. garderoberuimte en vaste kast, komt u in de woonkamer binnen met rechts de keuken en links de doorzon-woonkamer met uitzicht over de brink. En... ja de woning heeft een fijne kelder.
De kantoorruimte met vaste kast is tevens bereikbaar via deze hal en zou eenvoudig bij de woonkamer aangetrokken kunnen worden, waardoor er een royale living ontstaat met rondom raampartijen.
Ook de keuken heeft vaste kasten en een doorgang naar de bijkeuken.
Aansluitend treft u de badkamer aan, waar zich een aansluiting bevindt voor witgoed, een wastafel, toilet en een inloopdouche.

Op de verdieping bevindt zich de overloop met vlizotrap naar de vliering, een 2e toilet, en 4 slaapkamers. Eén slaapkamertje is klein en zal als babykamer of studeerkamer gebruikt kunnen worden.
De grootste slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een vaste wastafel en veel vaste kasten, waaronder een kast met schuifdeuren.
Vanuit deze slaapkamer is er eventueel de mogelijkheid om een deur te realiseren in de achtergevel naar de achterliggende royale zolderruimte voor een extra kamer (zie tekening).

De vrijstaand schuurruimte met zolder is ruim 30 m2 en zou geschikt kunnen worden gemaakt als garage. Aan de voorzijde van de schuur kan bijvoorbeeld een sectionaaldeur geplaatst worden door de buurman Vd Vinne.

De woning vraagt modernisering en onderhoud, maar de locatie is zo aantrekkelijk dat het de investering dubbel en dwars waard is.
Kom langs en ervaar hoe mooi het hier wonen is.

Algemeen
Schuur/berging
vrijstaand steen
Maten
Inhoud
533 m3
Woonoppervlakte
118 m2
Overige oppervlakte
26 m2
Perceel oppervlakte
1513 m2
Isolatievormen
Isolatievorm
dubbel glas