Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Hoe mooi kun je wonen? Dit is niet zomaar een recreatiewoning, het is een volledig geïsoleerde stenen woning met 3 slaapkamers op schitterende locatie. De fietsenschuur is vrijstaand en er is tevens een terras waar je de natuur kunt bewonderen. Permanente bewoning is niet toegestaan.
Er zijn geen instapkosten voor de vereniging en u betaalt per jaar slechts een bijdrage van € 275,-.

Via de ruime entree/hal met rechts een toilet + fonteintje en daarnaast de badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en designradiator komt u in de zeer aangename woonkamer met keuken. Overigens een leuk detail, de voordeur is deelbaar in een boven- en onderdeel, veilig voor kleine kinderen of huisdieren.
De woonkamer van ca 27 m2 (excl keukenruimte) heeft een praktische plavuizenvloer (handig in het bos) en openslaande deuren naar een terras aan de zijkant van de woning. De keuken heeft een hoekopstelling en is in het bezit van een koelkast, 4 pitsgaskookplaat, combi-oven en een afzuigkap.
In de bijkeuken die overigens tevens bereikbaar is vanuit de entree/hal, heeft aansluiting voor witgoed en een deur naar buiten.

De vaste trap vanuit de hal leidt u naar de verdieping waar zich naast de overloop 3 nette slaapkamers bevinden.
De CV ruimte en een vaste kast zijn onderdeel van de overloop. CV ketel is in eigendom en het betreft een Remeha Avanta CW 4. Het dak is prima geïsoleerd door middel van unidekplaten.

Het is echt de moeite waard om deze woning eens van binnen te gaan bekijken.
Met name het uitzicht is geweldig.
Hier vindt u de rust waar u zo een behoefte aan heeft.
Om rust te waarborgen is er besloten dat de woningen in dit park niet langer dan 6 weken per jaar verhuurd mogen worden. Eigen bewoning heeft dus de voorkeur.Het vrije uitzicht voor de in 1995 gebouwde woning is blijvend omdat de vereniging ook dit perceel grond erbij heeft gekocht. Was voorheen van het waterleidigsbedrijf en is nu in eigendom van de vereniging

Algemeen
Bouwjaar
1995
Schuur/berging
vrijstaand steen
Maten
Inhoud
305 m3
Woonoppervlakte
80 m2
Perceel oppervlakte
100 m2