Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Een unieke locatie waar sporadisch woningen te koop worden aangeboden.

De Marktstraat 13 is een zeer unieke locatie in Zuidlaren, gelegen aan een originele Brink met een "Dobbe". In het centrum zijn veel winkels, restaurants en gezellige terrasjes, de weekmarkt is om de hoek en een paar keer per jaar zijn er schaapjes voor de deur.
Er zijn basisscholen, middelbare school, sportvelden, overdekt zwembad en de ligging is nabij de uitvalswegen naar Assen en Groningen.(14 km). Het openbaar vervoer naar Groningen is perfect geregeld (2 tot 4 x per uur), opstapplaats 3 minuten lopen. Hoe mooi wil je het hebben.

Via de fraaie entree met kelder komt u in de zeer royale living met raampartijen rondom (alle ramen in het huis zijn voorzien van echte roeden), speelse leistenen vloer en imposante open haardpartij. Er zijn diverse details aangebracht waardoor deze woning zo speciaal wordt, waaronder een wijnwand en een massief open eiken keuken met een 4 pitsgasfornuis. In de bijkeuken kunt u alle apparatuur plaatsen. Er is een gezellige mooie badkamer met ligbad/douche, vrijstaande toilet en een aangebouwde garage met royale oprit. De garagedeur en hekwerk worden elektrisch bediend. De garage kan relatief eenvoudig omgebouwd worden tot slaapkamer zodat de woning levensbestendig wordt. De berging heeft een eigen ingang en een buitenkraan. De woning wordt verwarmd door hete lucht (onderhoudsabonnement) en is goed geïsoleerd (dak, overal dubbel glas en de muren zijn van binnen voorzien van dik isolatiemateriaal). De hal, bijkeuken en het toilet hebben authentieke waaltjes op de vloer.

De bovenverdieping heeft maar liefst 5 slaapkamers, drie vaste kasten op de overloop en één op de achterste kamer, een tweede badkamer met douchecabine, vaste wastafelmeubel en 2e toilet. De masterbedroom heeft een gezellig dakkapel, ook weer voorzien van ramen met echte roeden. Via een vlizotrap komt u op de begaanbare grote vliering
In de gehele, van originele waaltjes voorziene, tuin waant u zich in Frankrijk met wijnranken, beelden in de gevels en royale spiegels met luiken die de tuin optisch vergroten. Het is een genot om hier te mogen wonen.

Wij zijn enthousiast en willen dit graag aan u overdragen tijdens een bezichtiging.

Algemeen
Schuur/berging
aangebouwd hout
Maten
Inhoud
750 m3
Woonoppervlakte
168 m2
Overige oppervlakte
39 m2
Oppervlakte buitenruimtes
3 m2
Perceel oppervlakte
286 m2
Bijzonderheden
Bijzonderheid
beschermd stads- of dorpsgezicht
Isolatievormen
Isolatievorm
dakisolatie
Isolatievorm
dubbel glas