Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Prachtig verbouwde vrijstaande woning met garage en overkapte loungeruimte. Over sfeer gesproken...
De huidige eigenaar heeft de authentieke onderdelen van de woning in ere hersteld, maar dan ook precies zoals het vroeger was.
Door de gebinten in de woonkamer en -keuken is thuiskomen een genot. Ook op de verdieping is de verbouw doorgezet.
Achter het huis, onder de grote overkapping is het in het voorjaar al genieten van een wijntje.

In een gemoedelijk dorp als Kolham kom je meestal achterom, maar toch is er een voordeur die je via de entree/hal leidt naar de eetkamer aan de voorzijde van de woning, de open keuken in landelijke stijl, een tussenhal en doorgang naar de sfeervolle living.
Hier en daar kom je gebinten tegen op stiepen in zicht, zoals je ze vroeger daadwerkelijk zag. De balken in zicht zijn uiteraard evengoed een eyecatcher.
Omdat ik niet zo maar voorbij wil gaan aan de (massief houten ) landelijke keuken, hierbij een opsomming van het inbouwapparatuur, t.w. koelkast, vriezer, 6 pitsgaskookplaat inclusief een dubbele oven, vaatwasser en afzuigkap.
De gehele benedenverdieping is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. 's Winters behaaglijk aan de voeten.

De tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin kun je afscheiden dmv de suite deuren voorzien van glas in lood.
In de hal achter bevinden zich de toilet, badkamer, garderoberuimte en geheel betegelde wasruimte waar een aansluiting is voor witgoed en de CV ketel. In zowel de badkamer als de toiletruimte tref je een fraaie betegeling aan met eigentijdse betonstucwerk.

Via de vaste trap vanuit de achterhal kom je op de verdieping waar zich een royale overloop bevindt, voorzien van veel vaste kastruimte en 3 royale en sfeervolle slaapkamers.
De overloop is licht gemaakt door twee grote dakramen. Deze verdieping heeft een prachtige laminaatvloer, in de stijll van de rest van de verbouw.

De houten garage heeft dubbele openslaande deuren en een aparte loopdeur. Aangebouwd is de geweldige overkapping.

Deze woning is werkelijk een eyecatcher en onverwacht royaal.

Wij willen je graag enthousiasmeren voor dit huis.
Bel ons voor een bezichtiging, wij gaan graag met je mee.

Algemeen
Maten
Inhoud
545 m3
Woonoppervlakte
151 m2
Oppervlakte buitenruimtes
3 m2
Perceel oppervlakte
490 m2
Isolatievormen
Isolatievorm
dakisolatie
Isolatievorm
muurisolatie
Isolatievorm
vloerisolatie
Isolatievorm
dubbel glas