Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Twee naast elkaar liggende percelen grond voor de bouw van een woning (officieel recreatief) op een geweldige locatie.
Met zicht op de paarden aan de achterzijde en de hooglanders aan de voorzijde, woon je middenin de natuur. Met de grasweiden en de bossen rondom heeft u iedere dag een vakantiegevoel.
Er zijn percelen naast elkaar te koop, nl. nummer 17 en 15, waarbij de eigenaar eerst nr. 15 wil verkopen en vervolgens nr. 17 of beide percelen in één keer.
De gehele oppervlakte van beiden percelen is 2130 m2.

De vraagprijs van kavelnr. 17 met een oppervlakte van 1065 m2 is € 195.000,- k.k. en voor kavelnr. 15 met een oppervlakte van 1065 m2 is € 185.000,- k.k.

Van niet doorslaggevende aard is dat op beide percelen een houten zomerhuisje staat, dat nog van pas zou kunnen komen bij de bouw van de woning.
Het huisje op nr. 17 is vollediger dan op nr. 15. De laatste is alleen om in te overnachten.

Bent u voornemens om bijvoorbeeld uw energieneutrale woning, een tiny house of een kangoeroewoning te bouwen in Zuidlaren / Schipborg, dan is dit uw kans.
Op één van de mooiste plekken van Drenthe, in het stroomdal- en esdorpenlandschap van de Drentse Aa, nabij de ecologische hoofdstructuur.
De percelen zijn zeer geschikt voor een tweede woning. Niet uit te sluiten is dat er over enige jaren een vergunning voor permanente bewoning op de percelen komt.

Voordat met de bouw kan worden begonnen dienen er met de verkoper afspraken te worden gemaakt over tijdstip en oplevering.

Algemeen
Maten