Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

OUDERS MET STUDERENDE KINDEREN OPGELET!

Deze keurige gerenoveerde bovenwoning bestaande uit de 2e en 3e woonlaag beschikt over 3 slaapkamers en is gelegen in een zeer geliefde buurt.
De sfeervolle woonkamer van ca. 35 m is in het bezit van authentieke suitedeuren, een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde van de woning.
Dit balkon heeft uitzicht over de tuinen. De huidige eigenaar heeft het appartement bijna volledig gemoderniseerd met een knipoog naar de jaren dertig. Te denken valt aan de fraaie herstelde suitedeuren maar ook de paneeldeuren in de woning. In 2012 is er een CV installatie geïnstalleerd, de CW4 CV ketel (Intergas) is in eigendom.

Via de entree met trapopgang komt u in de hal van de 1e verdieping met toilet en is er toegang naar de royale woonkamer, de gesloten keuken aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van elektrische kookplaat (wel gasaansluiting aanwezig) en oven. De vloerbedekking op de trap en hal zijn netjes onderhouden en de laminaatvloer in de woonkamer is redelijk nieuw. Op deze verdieping treft u een aantal vaste kasten aan.

Een vaste trap leidt u naar de 2e verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden voorzien van laminaatvloeren en waarbij de ouderslaapkamer openslaande deuren heeft naar een balkon aan de voorzijde van de woning.
Ook hier zijn de paneeldeuren bewaard gebleven. De slaapkamer met het dakraam heeft geen radiator, maar is uiteraard alsnog te realiseren.
De badkamer is netjes maar eenvoudig, heeft een douchecabine en wastafelmeubel. De fietsen kunt u stallen in de houten schuur achter de woning.

Een aantal wetenswaardigheden:
nieuwe riolering en electriciteit
de enkele beglazing is geheel vervangen door isolerende beglazing
veelal laminaatvloeren op beide woonlagen
prachtige authentieke paneeldeuren inclusief beslag
fraaie suitedeuren in ere hersteld

De ligging is zeer aantrekkelijk. Alles in de nabijheid, het centrum, Noorderplantsoen, UMCG en diverse uitvalswegen.
Oplevering kan snel.

Algemeen
Schuur/berging
vrijstaand hout
Maten
Inhoud
315 m3
Woonoppervlakte
92 m2
Oppervlakte buitenruimtes
7 m2
Bijzonderheden
Bijzonderheid
beschermd stads- of dorpsgezicht
Isolatievormen
Isolatievorm
dubbel glas