Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Prachtig, in 2012 geheel verbouwde, hoekwoning met 4 slaapkamers is gelegen in het groene Westlaren. Met uitzicht over een brinkje en de tuin op het zuidwesten kunt u zich haast geen mooiere locatie wensen.
De woning heeft een super moderne en onderhoudsvrije aluminium gevelbekleding, dakgoten, voordeurluifel en fietsenschuur. Overal isolerende beglazing.
De HR Nefit CV ketel is tevens van 2012, eveneals als de vloeren, meterkast, plat dak en de gehele uitbouw van de slaapkamer aan de achterzijde. Kortom: u kunt er zo in.

Via de entree met toilet en vwt komt u in de gezellige en zonnige woonkamer met fraaie eikenhouten vloer en keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, combi-magnetron, apthekerskast, inductiekookplaat met afzuigkap en een 3 in 1 kraan, dwz een cooker en een normale kraan. De gehele beneden verdieping is zeer vriendelijk aangelegd door het weglaten van dorpels.

Op de 1e verdieping treft u 3 keurige slaapkamers aan. De voorste slaapkamer heeft grote ramen met uitzicht over het brinkje en de ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, de 3e slaapkamer is van oorsprong de kleinste, maar compleet uitgebouwd boven de keuken. In de moderne badkamer vindt u een 2e toilet, ligbad, separate douche en een vaste wastafelmeubel.

Vanuit de overloop kunt u naar de 2e verdieping, waar zich de gezellige 4e slaapkamer bevindt met groot dakraam.

U beschikt over een eigen oprit.

Wij nodigen u van harte uit om binnen te kijken want ht is absoluut de moeite waard.

Algemeen
Bouwjaar
1970
Schuur/berging
aangebouwd steen
Maten
Inhoud
480 m3
Woonoppervlakte
122 m2
Overige oppervlakte
7 m2
Oppervlakte buitenruimtes
3 m2
Perceel oppervlakte
269 m2
Isolatievormen
Isolatievorm
dakisolatie
Isolatievorm
dubbel glas