Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Annerveenschekanaal (Drents: Annerveensekenaol) is een dorp in het noordoosten van de Drentse gemeente Aa en Hunze, op de grens met de provincie Groningen.
Het verstilde kanaal, met zijn kleine bruggetjes en bomenrijen aan weerskanten, biedt het dorp echter wel een pittoreske aanblik en maakt Annerveenschekanaal tot een van de meest karakteristieke veenkoloniale dorpen van Drenthe.
Het kanaal is wel opgenomen in een nieuwe vaarroute die is aangelegd tussen het Zuidlaardermeer en Bareveld. Het is een gezellig en actief dorp, er worden regelmatig dorpsfeesten georganiseerd

Landelijk gelegen is deze volledig geïsoleerde eengezinswoning met vrij uitzicht over het vaarkanaal. Het huis ligt aan een rustige weg en heeft een diepe tuin met veel privacy.

Via de entree ( voorzien van laminaat) aan de zijkant van de woning kom je in de hal, linksaf ga je naar de zonnige en daardoor zeer lichte woonkamer met half open keuken. Op de vloer in de woonkamer en keuken ligt een berken parketvloer. De moderne half open woonkeuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven en magnetron. De vaatwasser en koelkast zijn niet ingebouwd en staan tegenover het werkblad. Tevens kun je naar de kelder en is een ideale koele voorraadruimte.
Vanuit de hal kom je in de badkamer, apart toilet met wastafel en grote garderobe nis. Loop je verder door in deze hal dan kom je in de Pedicuresalon, hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor het witgoed. Deze (prakrijk) ruimte is ook te gebruiken als bijkeuken en leidt ons ook binnendoor naar de grote garage.
De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers, waarbij de achterste slaapkamer zeer royaal is. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers waarvan er één voorzien is van een leuke slaapvide.

De garage is zeer ruim en is voorzien van een vliering over de gehele lengte en biedt veel opbergruimte. Achter de garage is een kleine overkapping waar je in het voorjaar al heel snel heerlijk kunt zitten.
Een vrij uitzicht, meerdere zitplekjes, een houtkachel en luxe tuinhuis én een kleine boomgaard...wat wil je nog meer?

Wil je landelijk wonen in een gezellig dorp? Maak een afspraak en we laten het graag zien.

Algemeen
Schuur/berging
vrijstaand hout
Maten
Inhoud
845 m3
Woonoppervlakte
170 m2
Overige oppervlakte
78 m2
Perceel oppervlakte
730 m2
Bijzonderheden
Bijzonderheid
beschermd stads- of dorpsgezicht
Isolatievormen
Isolatievorm
dakisolatie
Isolatievorm
muurisolatie
Isolatievorm
vloerisolatie
Isolatievorm
dubbel glas