Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Wonen midden in het gezellige esdorp Annen in een charmant vrijstaand huis dat zo maar op het Engelse platteland had kunnen staan....
De architect die dit huis (zeer degelijk) heeft ontworpen is er tevens zelf gaan wonen. Het geheel is gedateerd maar ongelooflijk goed onderhouden.
De fraai aangelegde tuin omringt het (te moderniseren) huis met meerdere bloemperken, fruitbomen, en diverse zitplekjes.

Geweldig uitzicht op de brink met vele faciliteiten in de nabije omgeving. Het centrum is op loopafstand evenals de bibliotheek, het sportcomplex, lagere school en het dorpshuis van Annen.

Via de entree komt u in een ruime hal met toilet, trapopgang en deur naar de keuken, kelder en de woonkamer.
De studeerruimte met vaste kast is tevens te bereiken via de hal/entree.

De dichte keuken heeft een aangrenzende bijkeuken met cv ketel en wasmachineaansluiting en een deur die u naar een binnenplaatsje leidt.
Wellicht kunt u uit de plattegronden opmaken dat de ruimtes redelijk eenvoudig samengevoegd kunnen worden, bijv. woonkamer met kantoorruimte of keuken met bijkeuken.
Door deze betrekkelijk kleine ingreep zijn er royale ruimtes te realiseren, de woning en de locatie zijn het verbouwen waard.

Een lichte woonkamer met gezellige haard, 2 inbouwkasten en ramen aan alle zijden die een mooi uitzicht hebben over de brink.
Vanuit de woonkamer is er een deur naar een aangrenzend gedeeltelijk besloten terras in de voortuin, waar u tevens een prachtig uitzicht heeft.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, veel vaste kastruimtes en een badkamer met douche en wastafel.
De ouderslaapkamer is voorzien van een vaste wastafel, kastenwand en heeft een openslaande deur naar een sierlijk balkon.

Aan het einde van de oprit staat de vrijstaande stenen garage met aparte aangrenzende berging met eigen ingang. De garage is voorzien van karakteristieke houten deuren en over de gehele lengte van de garage en berging bevindt zich een vliering.

Het dorp Annen is gelegen in een bosrijke omgeving in Drenthe met veel wandel- en fietsmogelijkheden. De steden Groningen en Assen zijn snel en eenvoudig te bereiken zowel met openbaar vervoer als per auto.

Kortom: wonen op een pracht plek met diverse mogelijkheden.

Algemeen
Schuur/berging
aangebouwd steen
Maten
Inhoud
380 m3
Woonoppervlakte
101 m2
Overige oppervlakte
9 m2
Oppervlakte buitenruimtes
2 m2
Perceel oppervlakte
930 m2
Isolatievormen
Isolatievorm
gedeeltelijk dubbel glas