Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo

Let op: er zijn restylefoto's gemaakt om te laten zien hoe de living op een heel eenvoudige manier een metamorfose verkrijgt.
Andere vloer, muur tussen kamer en keuken verwijderen, waardoor u een heel ander beeld heeft van de begane grond.

Deze aantrekkelijk gelegen vrijstaande stolpwoning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en de mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis, is gelegen op een perceel van 690 m2 en is volledig geïsoleerd.
Tevens is de woning levensbestendig gebouwd en geschikt voor rolstoelgebruiker.
Rondom de woning ligt een mooie en zonnige tuin incl. moestuin. Het gereedschap kunt u in het tuinhuis kwijt en verder is het genieten in de tuin die u volop privacy biedt.
Het ligt aan een rustige weg, uitsluitend voor bestemmingsverkeer en tevens centraal, dichtbij scholen, supermarkt en bushalte.

Via de hal/entree met toilet en vwt, komt u langs de 1e slaapkamer cq werkkamer (en een keldertje) in de royale en zonnige woonkamer met een gezellige gashaard.
Aan de achterzijde van de woonkamer is een schuifpui naar de tuin incl. rolluiken. De besloten keuken is gedateerd maar heeft ruimte voor een hoekkeuken en een eethoek, of zoals de restyle foto weergeeft één grote living.

Vanuit de keuken treft u een bijkeuken aan met CV ruimte, aansluiting voor witgoed, heeft een uitgang naar de tuin en een doorgang naar de 2e slaapkamer met eigen badkamer.
Deze slaapkamer is tevens geschikt als praktijkruimte, omdat het van een eigen entree is voorzien. De aangebouwde garage heeft spouwmuren, verwarming, isolerende beglazing en heeft
een loopdeur naar de tuin.

Op de 1e verdieping heeft u een overloop met 3 slaapkamers, waarvan één met balkon en één met vaste wastafel. In de badkamer is een ligbad, separate douche, wastafel en een 3e toilet aanwezig.

Dmv een vlizotrap komt u op de 2e verdieping waar zich een begaanbare zolder bevindt, voorzien van een dakraam.

De woning heeft deels draai-kiepramen en rondom nieuwe sloten in de buitendeuren. Er is dak-, vloer- en muurisolatie aanwezig.
Het is een prachtige plek om te wonen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, u zult verrast zijn over de ruimte in de woning.

Algemeen
Bouwjaar
1988
Schuur/berging
vrijstaand hout
Maten
Inhoud
715 m3
Woonoppervlakte
168 m2
Overige oppervlakte
31 m2
Oppervlakte buitenruimtes
5 m2
Perceel oppervlakte
690 m2
Isolatievormen
Isolatievorm
dakisolatie
Isolatievorm
muurisolatie
Isolatievorm
vloerisolatie
Isolatievorm
dubbel glas