Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo
Heeft u interesse in het te koop zetten van uw huis?  Bij ons krijgt u exclusieve aandacht om aan uw persoonlijke situatie te werken!

Uw telefoonnummer:

Waarom uw huis verkopen via Makelaardij Zuidlaren?Wilt u uw huis verkopen dient dit zorgvuldig te gebeuren. Makelaardij Zuidlaren beheerst het verkoopproces tot in de details. Dit zijn onze pluspunten:                                                       

  • Het makelaarskantoor met de hoogste resultaten, beoordeling van onze opdrachtgevers: 9+                                                                                            
  • We zorgen voor een perfecte presentatie, de fotograaf en styliste zijn totaal op elkaar ingespeeld 
  • Wij bieden als enige makelaar in Zuidlaren kaartjes die rechtstreeks verwijzen naar een eigen website van uw woning. Wij leggen u dit graag uit. 
  • We bieden de mogelijkheid om uw woning digitaal te restylen
  • Intensieve begeleiding tijdens het gehele verkoopproces

 

Ook uw huis te koop zetten!

Makelaardij Zuidlaren bestaat uit een team van 3 zeer gedreven dames en één heer die hun vak uitstekend verstaan. Woont u in Zuidlaren, Annen, Tynaarlo of Midlaren en wilt u uw huis te koop zetten? Proef op de som nemen? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Juist nu gunstig om uw huis te verkopen

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Zuidlaren, Annen en directe omgeving kunt u profiteren van onze kennis en enthousiasme, alles wordt uit de kast gehaald om uw woning zo gunstig mogelijk te presenteren en te verkopen.                    Onderhandelen over de beste prijs is één van onze specialiteiten, maar evengoed het taxeren van de bouwtechnische staat van de woning. 

Overige pluspunten

Foto’s, plattegronden, het digitaal restylen, bij de presentatie wordt niets aan het toeval overgelaten. Bovendien beschikken we als NVM-makelaarskantoor over veel ervaring met kennis van de lokale markt. Ontvang uw eigen website plus 100 visitekaartjes met daarop de link naar uw woning, die tevens gebruikt wordt als digitale brochure.  Ook zullen we uw huis te koop zetten via deze website, Funda en in de vitrinekasten opzij van ons makelaarskantoor aan de Stationsweg 30 te Zuidlaren. Bovendien krijgt u alle aandacht die u verdient. Wilt u ook uw huis verkopen? Vul vandaag nog uw telefoonnummer in en klik op verzenden.