Makelaardij Zuidlaren op Facebook
050 409 49 24
Makelaardij Zuidlaren Logo
Makelaardij Zuidlaren Logo
                                         
 
                                           Marjan Fens

 

Restylen

Is een te verkopen woning iets verouderd of zijn er verrassende mogelijkheden qua indeling? Wij hebben de kennis om de woning, uiteraard in overleg met u, te restylen. Met haar kennis van binnenhuisarchitectuur heeft Marjan Fens en haar team al regelmatig huizen verkocht, die in de huidige toestand moeilijk te verkopen waren, denk aan donkere muren en plafond, gedateerde badkamer of keuken. Door een eenvoudige en financieel aantrekkelijke manier van digitaal restylen worden gegadigden uitgedaagd om de woning te bezichtigen. Regelmatig voert de nieuwe eigenaar de voorgestelde verbouw ook daadwerkelijk uit.  Het voordeel van digitaal restylen is dat het relatief weinig kosten met zich mee brengt om de verbouwmogelijkheden te laten zien.

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat het verkopen van uw woning en het oriënteren op een andere woning een spannende periode is. Wij zijn er voor u, wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.  U krijgt bij ons dus exclusieve aandacht.

Melden zich er geïnteresseerden voor uw huis? Dan hebben we daar ook alle aandacht voor. We nemen echt de tijd voor een bezichtiging en laten u meteen na de bezichtiging weten hoe het is verlopen. 

Ook het onderhandelen over de beste prijs voor u, is één van onze kwaliteiten. Daarnaast begeleiden wij u tijdens het hele proces tot en met de overdracht bij de notaris. U heeft werkelijk nergens meer omkijken naar.

 Uw belang staat gegarandeerd bij ons voorop.